Østertoften 29, Lind, 7400 Herning

Velindrettet villa i "tofte-kvarteret" med plads til det hele...

Denne velindrettede villa i det attrative "tofte-kvarter" i Lind kan nu blive din. Her får man en lille (217 kvm) perle, der løbende er vedligeholdt og moderniseret, så villaen i dag er lige til at flytte ind i uden at man skal igang med den store istandsættelse eller ombygning. Efterhånden som villaen er blevet sat i stand er vinduerne blevet skiftet til sorte træ/alu vinduer, taget er blevet malet i 2008 og er efterfølgende jævnligt blevet renset. Derudover er den vestvendte gavl blevet skiftet til vedligeholdelsesfrit materiale. Indvendigt er villaen løbende blevet moderniseret.

INDRETNING: Dejligt, lyst Invita køkken fra 2007 med hvide fronter, skuffer og en meget fin detalje med jalousilåger i hjørnet, så man kan lukke for f.eks. røremaskine eller elkedel, når de ikke er i brug. Der er gulvvarme i klinkegulvet i køkkenet. Køkkenet ligger i åben forbindelse med alrummet, hvorfra der er udgang til en skøn, overdækket, vestvendt terrasse. Derudover er der i alrummet et lyst trægulv og fransk dør ind til stuen. Dejlig stor stue - også med trægulv. Her i stuen er der god plads til at samle familie og venner til hygge eller en rund fødselsdag. Der kan dækkes op ved langbord eller hygges foran brændeovnen. Fra stuen er der trappe til 1. sal og skydedør ud til den overdækkede terassse. I forlængelse af stuen og gennem en flot dobbeltdør finder man den fantastiske havestue/multirum. Her er der lagt det smukkeste travetingulv med gulvvarme og gennem de store vinduespartier er der rig mulighed for at nyde forårets første solstråler. Rummet er meget anvendeligt og kan indrettes som en ekstra stue, et legerum til børnene eller måske som et dejligt, lyst og indbydende hjemmekontor. Stort badeværelse med gulvvarme, lyse, grå fliser, bruseniche og et stort håndvaskearrangement fra Invita. Entre med vindfang med skydeskabsarrangement til overtøjet. I entreen er der lyst trægulv. Soveværelse med faste skabe samt to værelser. Bryggers med lyst inventar fra Invita, stålbordplade, plads til vaskemaskine og tørretumbler i højden og flot klinkegulv med gulvvarme.
1. SAL: Badeværelse med bruseniche.To gode værelser hvorfra der i det ene værelse er udgang til en dejlig vestvendt altan, hvorfra man uden tvivl har byens bedste udsigt til nytårsfyrværkeriet.
Til villaen hører endvidere et godt brændeskur og en rigtig god garage, som i dag anvendes som værksted. Foran garagen er der etableret en stor carport, så bilen kan komme i tørvejr.
Alt i alt en skøn villa, som er beliggende centralt i Lind - tæt ved skole, hal, børnehave og indkøb - ...og så er den lige til at flytte ind i.