Ravnsbjerg Mark 17, Gjellerup, 7400 Herning

Enestående arkitekttegnet villa på Ravnsbjerg Mark

I det attraktive område "Ravnsbjerg" i Gjellerup, udbydes nu denne enestående villa til salg. Her er der plads til, at den store familie kan samles under samme tag og samtidig have plads til at nyde hinandens selskab med venner og familie eller bare trække sig tilbage for en stund med en god bog eller en PC. Villaen her kan begge dele - og lidt til. Villaens kvm. fordeler sig over stueplan og en fantastisk underetage, hvor en stor del af denne er godkendte beboelseskvm. Villaen er, med sin optimale indretning, gennemførte detaljer og lækre kvalitetsniveau, i en klasse helt for sig. Villaen er arkitekttegnet af Anton Kristensen og opført i 1973, og har over tid gennemgået løbende istandsættelse, så man i dag har en særdeles velfungerende familievilla, hvor æstetik og arkitektur går hånd i hånd. Man fornemmer straks de enkle arkitektoniske linjer allerede ved ankomsten til villaen, hvor udtrykket er stilrent og elegant på en særdeles sofistikeret måde. Villaen er beliggende for enden af den lukkede villavej, og i indkørslen er der rigtig godt plads til parkering, hvis man da ikke vælger at køre bilen i den dobbelte garage, hvor der også er indrettet et rigtig godt depotrum til opbevaring af havehynder og lign. I 2018 er der kommet nyt tag på hele villaen, og i 2023 er der skiftet et stort vinduesparti mod vest, og så er hele villaen blevet malet udvendigt. Villaen er omkranset af den skønneste have, hvor livet nydes på de forskellige terrasser eller i den skønne nedsænkede gårdhave. Villaen opvarmes ved fjernvarme som gulvvarme i dele af villaen.

INDRETNING:
Allerede i 1973 lå det klart for arkitekten bag denne villa, at det helt centrale rum i denne villa uden tvivl skulle være det helt fantastiske køkken/alrum. Her er der leverum og hjerterum. Her er der lys og luft - her er der plads til alle. Det flotte lyse køkken er gennemført til mindste detalje med bl.a. en eksklusiv corianbordplade, quooker og ikke mindre end to håndvaske. Køkkenet er endvidere placeret så det, udover et skønt lysindfald direkte ind i køkkenet, også bliver begunstiget af smukt lysindfald fra oven, hvor ovenlysvinduerne kommer helt til sin ret. Fra køkkenet er der åbent til stort alrum, og herefter kig til den mest fantastiske stue med højt til loftet og det smukkeste kig gennem de store vinduespartier, hvor der også er udgang til terrasse og have. Rummet har et ekstraordinært lysindfald og vil altid føles lyst på selv den koldeste decemberdag. Skulle man så alligevel, på den kolde dag, få lyst til lidt ekstra hygge, så kan man trække om i den hyggelige pejsestue foran de knitrende flammer. Lige ved siden af både pejsestue og køkken/alrum er der indrettet en meget velfungerende kontorplads, hvor hjemmearbejdsdagen kan nydes med ovenlys og direkte udgang til haven. I stueplan finder man også et flot badeværelse med lækkert inventar fra Multiform, flotte travertinklinker på gulvet, gulvvarme, bruseniche, badekar og håndklædetørrer. Derudover er der tre rigtig gode værelser og et stort soveværelse med seks faste skabe. Pænt gæstetoilet med en elegant glasvask samt et dejligt stort og lyst bryggers, hvor der er god plads til både overtøj og fodtøj. Der er gulvvarme i køkken/alrum, stue, pejsestue og kontor samt på badeværelset.

UNDERETAGE:
Det er her man virkelig kan slå sig løs, uanset hvor man er i livet, og uanset hvilke interesser eller behov man har. Her i villaens underetage finder man en stor gildesal/aktivitetsrum, hvor man har direkte udgang til en helt lukket og nedsænket gårdhave, der til en sommerfest nemt kan overdækkes med sejl, så alle kan sidde i tørvejr, hvis der er behov for det. Aktivitetsrummet kunne også agere showroom, galleri, legerum eller måske noget helt fjerde - det er kun fantasien, der sætter grænser her. I underetagen finder man også et skønt rum med pejseindsats, et særdeles anvendeligt disponibelt rum, et godt badeværelse og sauna. I gildesalen og pejserummet er der etableret gulvvarme.

Hvis du eller familien drømmer og at bo på "Ravnsbjerg" og samtidig få nogle helt fantastiske kvm. at boltre sig på, så er det uden tvivl denne villa, I skal besøge.

Ring til os allerede i dag - vi er klar til at fremvise ejendommen.