Børglumvej 39, 1. tv., Tjørring, 7400 Herning

Dejlig lejlighed med garage og altan

Nu udbydes denne skønne lejlighed til salg i Tjørring. Ejendommen har for få år siden fået skiftet tag, som er betalt af sælger. Lejligheden er løbende vedligeholdt, hvor blandet næsten alle vinduerne er skiftet, og derudover får du et flot lyst køkken samt pænt badeværelse og en dejlig stor og lys stue. Endvidere hører der en god garage samt et pulterrum med til lejligheden, og ønsker man at nyde den danske sommer, kan dette gøres på den dejlige store altan. Lejligheden er beliggende tæt Lundgårdsskolen og skøn natur samt gode indkøbsmuligheder. Der er desuden fælles cykelsskur samt parkeringplads, hvor der er enkelte af p-pladserne med el-ladestander til bil.

INDRETNING:
Det første der møder en, er den store og indbydende entre med trægulv samt faste skabe. Herfra er der adgang til hjertet i lejligheden, nemlig den store lyse stue med god plads til opholds- og spisestue. Her kan man nemt samle familien til aftensmad eller filmhygge. Fra stuen er der adgang til den skønne altan, hvor man kan nyde sommeren med grillmad og godt selskab. Flot lyst Svane køkken med hvide låger, træbordplade samt god opbevarings- og bordplads. Pænt badeværelse med håndvaskearrangement, bruseniche og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Soveværelse med faste skab, samt et godt værelse med gulvtæppe.

Denne lejlighed henvender sig både til unge som ældre eller til udlejning, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.