Engholm Søpark 102, 7400 Herning

Unik liebhavervilla beliggende i attraktivt børnevenligt kvarter på lukket villavej, tæt på grønne områder, golfbane og med stisystem til både Herning Centret og den indre by. Villaen er opført i 2018 i flotte grå sten med fladt tag og rummer et boligareal på hele 225 kvm. samt en lækker dobbelt garage på 67 kvm. Derudover er der en fantastisk sydvendt, overdækket terrasse på 23 kvm. I 2022 er der opført en stor opvarmet swimmingpool med automatisk dækken, som kan lukke poolen af, for blade mv. Poolen ligger sydvendt i haven, som er lukket og ugeneret - her er der lagt op til en helt fantastisk sommer for hele familien. Mange detaljer er tænkt ind i denne villa, som bl.a. direkte internet i alle rum, boligventilation, gulvvarme i hele villaen, dobbelt højt rum i bl.a. køkken/alrum, som giver et fantastisk lysindfald ud mod den dejlige have. Endvidere er der særdeles god opbevaringsplads overalt i villaen. Opvarmes med fjernvarme.

INDRETNING: Som det første træder man ind den smukke hall, som ligger i åben forbindelse med lækkert, stort køkken/alrum med køkken fra HTH i hvide låger samt Corian bordplade - herfra er der 2 store dobbeltdøre ud mod haven. Endvidere er der fra køkken/alrum den smukkeste udsigt ud til den helt fantastisk dejlige og helt lukkede have med overdækket terrasse og den lækre store pool - alt dette ligger helt ugeneret. Hyggelig stue med udgang til terrasse. Lækker forældreafdeling med stort skydeskabsarrangement samt flot badeværelse med håndvaskearangement i hvide fronter og Corian bordplade, dobbelt bruser og flotte klinker. Gæsteværelse med faste skabe. Stort kontor med faste skabe. Separat børneafdeling med 2 store børneværelser med faste skabe samt flot badeværelse med håndvaskearrangement med hvide fronter og Corian bordplade, bruseniche samt flotte klinker. Viktualierum. Dejligt stort bryggers med masser af faste skabe samt udgang til stor dobbelt garage med automatisk portåbner. Fra garage er der udgang til isoleret redskabsrum samt overdækning til cykler.

En helt unik villa, hvor alle detaljer er gennemtænkte, og der ikke er gået på kompromis med hverken kvalitet eller design. En villa der både byder på hygge og velvære, og hvor der er virkelig er plads til hele familien.

Denne villa skal opleves.